Serdecznie Zapraszamy Na XXIII Bal Charytatywny

1 marca w Hotelu Mercure w Jeleniej Górze odbędzie się XXIII Bal Charytatywny. To regularnie odbywająca się impreza, której inicjatorem był patron Fundacji – Jerzy Szmajdziński. Zebrane w wyniku prowadzonych licytacji i sprzedaży losów środki, powiększone o indywidualne darowizny osób fizycznych i prawnych, pozwoliły nam dotychczas ufundować 216 uczniom szkół gimnazjalnych z regionu jeleniogórsko-legnickiego roczne stypendia w wysokości 1000 pln każde. Bal będzie okazją do świetnej zabawy w towarzystwie wielu ciekawych osób oraz posłuchania na żywo fantastycznego zespołu. Uczestnicy Balu nie tylko znakomicie się bawią, ale również czynnie wspierają akcję charytatywną, skierowaną dla dzieci i młodzieży osiągających bardzo dobre wyniki w nauce, sporcie i działalności społecznej, a znajdujące się w trudnej sytuacji materialnej.

Zaproszenie na Bal w cenie 220 pln od osoby można nabyć dokonując przelewu na konto Fundacji BGŻ S.A. 85 2030 0045 1110 0000 0218 5440 podając w tytule imiona i nazwiska uczestników.

Osoby chętne do skorzystania z noclegu w Hotelu Mercure mogą dokonać rezerwacji w recepcji na hasło Bal Charytatywny korzystając ze specjalnego rabatu:
Pokój 2-osobowy ze śniadaniem – 180 PLN za dobę
Pokój 1-osobowy ze śniadaniem – 150 PLN za dobę