XIX Bal Charytatywny Fundacji. im Jerzego Szmajdzińskiego – 2015

13.02.2015 r. po raz czwarty Fundacja im. Jerzego Szmajdzińskiego kontynuując działania jej patrona zorganizowała XIX Bal Charytatywny. Jak co roku zbieraliśmy pieniądze, które w  formie stypendiów trafią do najzdolniejszych uczniów regionu jeleniogórsko -legnickiego, pochodzących z niezamożnych rodzin. W tym roku na balu bawiło się ponad 200 osób. Impreza obfitowała w wiele atrakcji. Tradycyjnie już przeprowadzono licytację przedmiotów i gadżetów podarowanych fundacji przez jej darczyńców. W czasie balu wręczyliśmy statuetki „Przyjaciela Fundacji im. Jerzego Szmajdzińskiego”. Otrzymali je Małgorzata Wójcik-Stasiak, Marek Rajski, Ryszard Nawrat, Grzegorz Dzik, Marek Marszałkowski oraz Fundacja Polska Miedz i firma Draexlmaier. Gościem specjalnym balu był prezydent Aleksander Kwaśniewski, a gwiazdą wieczoru Olga Bończyk. Dziękujemy wszystkim, którzy tego wieczoru byli razem z nami. Cieszymy się, że przy okazji zabawy i spotkania z przyjaciółmi możemy pomagać innym.

Ten wpis został opublikowany w kategorii Bal. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.