XXV Bal Fundacji im. Jerzego Szmajdzinskiego

Szanowni Państwo, Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy!

W związku z nadal postępującą pandemią Covid-19 z przykrością informujemy, że jesteśmy zmuszeni przesunąć termin XXV Jubileuszowego Balu Charytatywnego, organizowanego co roku w karnawale przez Fundację im. Jerzego Szmajdzińskiego. Wiemy, że Bal doskonale wpisał się w kalendarz wydarzeń w naszym regionie, jednocząc w idei pomagania ludzi dobrej woli i wielkiego serca. Licząc na poprawę sytuacji oraz dbając o  Państwa bezpieczeństwo, planujemy zorganizować go w miesiącach wiosennych.

Bal naszej Fundacji to wydarzenie, które dzięki Państwu zaskakuje, zachwyca i na długo pozostaje w pamięci. Dzięki zebranym na nim środkom, co roku mogliśmy wspierać zdolną młodzież z regionu jeleniogórsko – legnickiego.

Mając na uwadze fakt, że dzisiaj nasza pomoc jest im jeszcze bardziej potrzebna, prosimy Państwa o wspieranie naszych dalszych działań, przekazując 1% podatku na rzecz Fundacji im. Jerzego Szmajdzińskiego – KRS 0000396997. Wierzymy, że mimo przesunięcia terminu balu, koronawirus nie przeszkodzi nam w dalszych działaniach i nadal aktywnie będziemy mogli udzielać pomocy przy Państwa wsparciu.

Ten wpis został opublikowany w kategorii Aktualności. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.